Praktijkavond

Gisterenavond een mooie en gezellige praktijkavond beleefd. We waren met 10 vrouwen die allemaal behandeld hebben en een behandeling mochten ontvangen. Dank jullie wel voor de uitwisseling met elkaar en het vertrouwen. Voor het eerst in de kleine kapel, voor alle aanwezigen voelde dat prettig en warm aan. Het is fijn samen bezig te zijn met energie via Reiki. Niet iedereen heeft daarvoor gelegenheid in haar of zijn eigen leefomgeving.

Een volgende praktijkavond is gepland op vrijdagavond 22 maart 2019 van 19 uur tot ongeveer 21.30 uur in de kleine kapel van Het Kloosterhuis aan de Grotestraat in Sambeek. Je bent van harte welkom deel te nemen als je een of meerdere Reiki cursussen gevolgd hebt, bij mij of een andere Reiki Master. De kosten bedragen €10,00 per persoon als we met 10 personen zijn en in de week ervoor bepaal ik of we genoeg deelnemers hebben om het door te laten gaan. Dit laat ik de belangstellenden per mail weten.

Wil je je aanmelden of heb je vragen over Reiki, vul het contactformulier op deze site in of mail naar lichtgeving@gmail.com.

Boeddha geheel Jolanta Boeddha geheel Jolanta